UNIQLO:s vinterkollektion till OS i Peking 2022. Foto: UNIQLO.

UNIQLO

Huvudpartner, Officiell klädleverantör
UNIQLO är SOK:s officiella klädleverantör. Partnerskapet lanserades i januari 2019 och innebär att de svenska trupperna i olympiska och paralympiska tävlingar kommer att bära kläder från UNIQLO fram till och med vinterspelen i Milano Cortina 2026.

UNIQLO är Japans ledande klädesföretag och finns etablerat med över 2000 butiker i 19 länder världen över. Företaget tror på att riktigt bra kläder ska vara bekväma, vara designmässigt universella, hålla hög kvalitet och ha en bra passform för de olika människor som bär dem.

UNIQLO:s filosofi LifeWear innebär att skapa kläder som inspirerats av de japanska grundvärderingarna som värdesätter enkelhet, kvalitet och livslängd. Designade av tiden för tiden. LifeWear har designats med en modern elegans och kan därför utgöra grunden för varje individs personliga stil. En perfekt skjorta som alltid strävar efter att bli ännu mer perfekt. Enkel design byggd på eftertänksamhet och moderna detaljer. De bästa passformerna och materialen för att vara tillgängliga och anpassade för alla.

www.uniqlo.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.