Elite Hotels

Officiell leverantör
Elite Hotels är hotellpartner till Sveriges Olympiska Kommitté och OS-laget. Samarbetet som startade hösten 2023 har syftet att sätta fler människor i rörelse – och vara värd för de viktiga slutförberedelserna inför OS.

En del av samarbetet innefattar att aktivt verka för en bättre hälsa och välmående bland nuvarande och kommande generationer. Inför kommande OS i Paris 2024 kommer den svenska OS-truppen samlas till förläger på Elite Stadshotellet i Eskilstuna.

Elite Hotels är Sveriges största familjeägda hotellverksamhet med hotell på 25 orter runt om i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Elites hotell är vackra och stimulerande miljöer med plats för avkoppling och återhämtning. Koncernens ambition är att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse och den målbilden stämmer väl in på SOK:s egen mission att med hållbar olympisk idrott i världsklass tillsammans inspirera och stärka Sverige. Utöver träning är god sömn, återhämtning och uppladdning med bra mat i en harmonisk miljö viktiga förutsättningar för att nå långt.

www.elite.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.