Svenska fans under spelen i Rio som hejar på Anna Laurell Nash under boxningsturneringen. Foto: TT.

Publicerad 9 maj 2019

Nu inleds biljettförsäljningen till OS i Tokyo

Nu öppnar biljettförsäljning till OS i Tokyo. Du har maj månad på dig att ansöka om biljetter hos CoSport, som är officiell återförsäljare på den svenska marknaden.
- Vi är glada, att tillsammans med CoSport, ge möjlighet till svenska fans att få uppleva OS på plats i Tokyo. Det blir garanterat minne för livet, säger Peter Reinebo, verksamhetschef SOK.

OS i Tokyo invigs den 24 juli 2020 och tävlingarna pågår den 22 juli till den 9 augusti. Biljettförsäljningen inleds nu med en ansökningsperiod som pågår 9-31 maj i år. Under denna period kan du gå in och ansöka om biljetter till just de tävlingar du är intresserad av. Chansen att bli tilldelad biljetter påverkas inte av när under denna period du ansöker. Ansökan är inte bindande men efter den 31 maj är det inte möjlighet att göra ändringar i den. Under förutsättning att CoSport blir tilldelade de biljetter du ansökt om från Tokyos organisationskommitté får du sedan möjlighet att köpa dessa biljetter.

Tilldelning i juni

Besked om vilka biljetter du blir tilldelad kommer senast den 20 juni. Därefter har du fram till den 26 juni på dig att bekräfta och betala de biljetter du vill ha.

De biljetter som inte går åt under ansökningsperioden beräknas finnas tillgängliga att köpa från och med den 27 juni och säljs då enligt principen ”först till kvarn”.

Paketförsäljning

Från och med den 20 juni kommer det vara möjligt att köpa paket med en god variation av biljetter, boende (tre-fyrstjärniga hotell), transporter och frukost där CoSports erfarna team och lokala värdar finns till hands från det att du köper paketet till din hemresa från Tokyo.

- CoSport har stor erfarenhet av Japan och av OS, vi har utifrån det satt ihop attraktiva paket som förenklar din vistelse och möjliggör att du kan ha fullt fokus på din OS-upplevelse. Det kommer finnas många paket att välja på, men de bästa paketen beräknas gå åt snabbt, säger CoSports ordförande Robert F Long.

Hur köper jag biljett?

För att köpa biljett ska du först skapa ett konto på CoSports hemsida: www.cosport.com Länk till annan webbplats.

Att tänka på innan du köper biljett

Tänk igenom och planera din OS-vistelse så bra som möjligt genom att exempelvis studera tävlingsprogrammet, var arenorna ligger och din budget för biljettköp.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper