Den svenska sommartruppen med Sarah Sjöström i spetsen på Olympic Camp inför Rio 2016. Foto: Jessica Gow

Publicerad 20 juni 2019

Nordic Choice Hotels bäddar för OS-medaljer

Nordic Choice Hotels blir ny partner till Sveriges Olympiska Kommitté och ska bädda för framtida OS-framgångar.
- Vi kommer att ha viktiga samlingar hos Nordic Choice Hotels för att ge OS-truppen de bästa förutsättningarna att lyckas i kommande spel, säger SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo.

Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) och Nordic Choice Hotels arbetar med samma grundvärderingar när det gäller klimatsmarta och hälsosamma menyer, samt lägger stor vikt vid hållbara lösningar för transporter och återvinning.

- Det är ingen mening att vara världsklass om det inte finns någon värld kvar, säger SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo.

- Det här är ett samarbete som vi är oerhört glada och stolta över. Alla våra gäster är hjältar men det är inte alla som får möjligheten att representera Sverige under ett OS. Jag kan lova att vi kommer ge dem de allra bästa förutsättningarna för att komma på pallplats och dessutom kommer vi sitta klistrade framför teven och heja dem till framgång när det är dags, säger Nordic Choice Hotels Vice President Sales Anant Vithlani.

Nordic Choice Hotels innefattar hotellkedjorna Clarion Hotels, Comfort Hotels och Quality Hotels, men också en rad fristående hotell under Nordic Hotel & Resorts, som det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi.

- Inför OS i Tokyo kommer vi att samla den svenska truppen på den makalösa anläggningen Yasuragi utanför Stockholm. Vi får en del av Japan redan under Olympic Camp på hemmaplan, säger Peter Reinebo.

- Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda vår japanska miljö under Olympic Camp. Det blir ett fint avstamp för olympierna i att få en känsla för det japanska, men också att ta del av den möjlighet till fysisk och mental återhämtning som vårt koncept erbjuder, säger Markus Hellgren, Commercial Director på Yasuragi.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper