Delar av den blivande OS-truppen under Olympic Camp förra året. Foto: TT.

Publicerad 4 september 2020

NeH officiell leverantör till SOK

NeH blir partner till Sveriges Olympiska Kommitté och ska leverera eventprodukter till SOK. Samarbetet sträcker sig över OS i Peking 2022.

Efter OS i PyeongChang 2018 så inledde Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) ett samarbete med en ny leverantör av kläder, UNIQLO. Detta samarbete öppnade för möjligheten att på ett bredare sätt tillgodose SOK och dess partners med ett brett sortiment av produkter för att kommunicera sitt engagemang inom den svenska olympiska rörelsen.

För att möjliggöra detta och skapa en effektiv hantering av eventprodukter har Sveriges Olympiska Kommitté ingått ett samarbete med NeH, som på ett enkelt och effektivt sätt ska tillgodose alla partners behov av event- och profilprodukter. Utöver att förse Sveriges Olympiska Kommitté och dess partners med produkter så ska NeH också leverera gåvor och eventlösningar till SOK.

- NeH är stolta över att få presentera samarbetet med Sveriges Olympiska Kommitté. NeH har ett brett och historiskt långt engagemang i den svenska idrottsrörelsen och är i dag leverantör till de flesta stora idrottsförbunden. Att nu tillsammans med UNIQLO också få leverera till SOK är en stor ära och möjlighet för NeH. Vi hoppas kunna skapa mycket värde för Sveriges Olympiska Kommitté och SOK:s partners, säger Peter Holm, vd på NeH.

- SOK ser fram emot att återigen få samarbeta med NeH och är säkra på att vi tillsammans kan skapa kreativa lösningar för SOK:s events och skapa smarta lösningar för SOK:s olika partners. NeH levererar produkter och lösningar av högsta nivå. Målet är att utveckla samarbetet på längre sikt, säger Tobias Hauff, marknadschef på SOK.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper