Care Berries är ny partner till SOK.

Publicerad 2 december 2021

Care Berries – ny samarbetspartner till SOK

Care Berries blir ny samarbetspartner till Sveriges Olympiska Kommitté (SOK), ett fyraårigt samarbete med hälsa i fokus.
- Båda parter har prestation och hälsomedvetenhet som centrala byggstenar i sina verksamheter och ett samarbete kändes därför naturligt. Vi kommer även engagera oss i SOK:s projekt Bra Bränsle där man belyser vikten av bra mat med kvalitet, hållbarhet och ett liv i rörelse, säger Care Berries verkställande direktör Martin Gyllix.

Care Berries har utvecklat tre olika multivitaminprodukter för att täcka både fysiska och kroppsliga behov - Active, Hair och Sleep. Samtliga produkter är utvecklade som ett komplement till ett hälsosamt leverne och en balanserad kost samt i formen av en gummy för lättare konsumtion.
- Med fokus på hållbarhet och kvalitet valde vi att utveckla tre produkter som både kvinnor och män, aktiva och inaktiva kan gagnas av. Vitaminerna är både högkvalitativa och otroligt goda men självklart helt sockerfria och med naturliga aromer och tillsatser. Dessutom har vi adderat bärextrakt till samtliga för en ännu bättre produkt, förklarar Martin Gyllix, Care Berries vd.

Tre produkter – för hela kroppen

Care Berries produkter går att konsumera var för sig eller tillsammans. Active fokuserar på prestation och ork, Hair stärker kroppens yttre element och Sleep prioriterar den fysiska återhämtningen.
- Vi på Care Berries är selektiva vad gäller samarbetspartners och att tillsammans med SOK bidra till ett hälsosamt liv för både idrottare och motionärer gör vi med stor stolthet, fortsätter Martin Gyllix.

Care Berries är ett svenskt kunskapsbaserat företag som utvecklat nästa generations högkvalitativa kosttillskott. Samtliga Care Berries vitaminer utvecklas och tillverkas i Sverige och av Läkemedelsverket GMP-certifierad producent, där farmaceuter laboratorietestar produkterna för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt. Care Berries grundades 2020 av entreprenörer med bakgrund som ägare av flertalet apotek inom Apoteksgruppen. Årligen tillverkar Care Berries drygt fyra miljoner vitamingummies med verksamhet och försäljning i Sverige samt Asien.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper