Kanotisten Linnea Stensils, SOK:s näringsfysiolog Linda Bakkman och moderatorn Lars Markusson pratade om Bra Bränsle i det senaste avsnittet av SOK Inspiration. Foto: SOK.

Publicerad 16 februari 2021

SOK Inspiration tipsar om bra bränsle

Har du undrat om maten bakom resultaten? Vill du ha tips om bra bränsle för att orka träna? Då ska du ladda ner OlympiaAppen och titta på det senaste avsnittet av SOK Inspiration.

I programmet får du de bästa tipsen kring mat och träning av SOK:s näringsfysiolog Linda Bakkman, som är koordinator för SOK:s kostrådgivare. En av många idrottare som fått råd av Linda är redan OS-uttagna kanotisen Linnea Stensils. Linnea berättar om sitt förhållande till maten som ska ge resultaten. Medverkar i programmet gör även Christer Rosén, utvecklingschef på SOK:s partner Kronägg.

SOK och Kronägg samverkar i projektet Bra Bränsle som ska vägleda konsumenter till hälsosamma och hållbart framställda livsmedelsprodukter samt sprida kunskap om kostens betydelse för hälsa och prestationsförmåga. Livsmedelsprodukterna som märks med Bra Bränsle-loggan måste vara hållbart framtagna och uppfylla stränga kvalitetskrav gällande näringsinnehåll.

Se smakprov

Här kan du se ett smakprov ur programmet:

Ladda ned OlympiaAppen

Du hittar OlympiaAppen där appar finns:

Google Play Länk till annan webbplats.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper