Foto: Skistar.

Publicerad 22 maj 2023

Lyckad premiär för Olympic Challenge

Över 55 000 åk i slalombanan sammanfattar en framgångsrik start på samarbetet mellan SOK och SkiStar som summerar vintersäsongen med Olympic Challenge i Åre och Sälen.

I vintras lanserades samarbetet mellan SkiStar och SOK som haft som mål att sätta fler människor i rörelse. Under 18 veckor har Olympic Challenge pågått på SkiStars destinationer i Sälen och Åre där familjer kunnat testa på olika olympiska grenar. Samtidigt som häggen blommar i södra Sverige kan SkiStar summera vintersäsongen med härliga besked där omkring 30 familjer varje vecka fullföljt utmaningen och hämtat ut en medalj för genomförd Olympic Challenge. Och att långt fler än så provat på delar av utmaningen är tydligt.

– Populärast har slalombanan, skicross och störtloppet varit. Hela 56 416 åk har registrerats i slalombanan. Det är glädjande att kunna ge våra gäster en extra upplevelse under deras fjällvistelse med utmaningar och prova-på-aktiviteter från den olympiska världen, säger Fredrik Rydén, koncept- och eventchef på SkiStar.

Olympic Challenge kommer finnas på SkiStars anläggningar i Sälen och Åre även under säsongen 2023/2024.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper