Emilia Fahlin. Foto: TT

Publicerad 15 juli 2021

Ingen start för Emilia Fahlin i OS

Cyklisten Emilia Fahlin väljer att lämna återbud till att tävla i de olympiska spelen i Tokyo.
- Jag har inte haft den uppladdning jag ville inför spelen med sjukdomar, krascher och operationer de senaste åren. Jag har drömt om en OS-medalj. Jag vill inte åka till Tokyo på semester. Jag ville vara i mitt livs form och prestera – inte åka dit för att titta på naturen, säger Emilia Fahlin.

Cykelförbundets förbundskapten för landsväg, Lucas Persson, har tagit beslutet tillsammans med Emilia.

- OS har varit ett stort mål för Emilia och hon är så klart väldigt besviken att hon inte kommer till start, säger Lucas Persson.

Emilia Fahlin tävlade för Sverige både under OS i London 2012 och OS i Rio 2016.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper