Beachvolleybollparet Jonatan Hellvig och David Åhman gästade SOK Inspiration tillsammans med SOk.s fysioterapeut Jörgen Sandberg. Foto: SOK.

Publicerad 15 april 2021

Så får du hopp om framtiden med träning

Jonatan Hellvig och David Åhman är tonåringarna som är Sveriges framtidshopp i beachvolleyboll. I det senaste avsnittet av SOK Inspiration ger de sina bästa tips om träning tillsammans med SOK:s fysioterapeut Jörgen Sandberg och Nina Hornewall, kommersiell chef på Apollo.

Från stillastående studsar de 70 centimeter rakt upp i luften. Det räckte inte med att vi plockade bort innertaket i studion, Jonatan och David flög ändå för högt. Kika i OlympiaAppen för att se hela avsnittet som ska ge träningsinspiration.

Beachvolleybollparet siktar främst mot spelen i Paris 2024 och ingår i SOK:s stödprogram Topp och Talang. Stödet innebär till exempel att de kan åka på läger som arrangeras av SOK:s partner Apollo och få träningsråd av experter som Jörgen Sandberg.

Du får också handfasta tips av Jörgen Sandberg kring hur du kommer igång med din egen träning och Nina Hornewall berättar om Apollos covidsäkrade träningsorter som finns i bland annat Grekland och Spanien.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper