Publicerad 15 januari 2015

Nytt avtal om Olympiatravet

ATG och SOK har tecknat ett nytt samarbetsavtal gällande Olympiatravet. Olympiatravet kördes första gången 1979 och räknas i dag som ett av de stora loppen inom travsportsvärlden. Det nya avtalet sträcker sig över de fyra kommande åren.

De svenska V75-spelarna har tillsammans med ATG sedan starten av Olympiatravet bidragit med 219 miljoner kronor till olympiernas förberedelser. Pengar som legat till grund för hela 293 OS- och paralympiska medaljer.

- För oss är Olympiatravet en höjdpunkt och en hörnpelare i våra satsningar. Olympiatravet är en möjlighet för V75-spelarna att bidra till kommande olympiska medaljer och en uppskattad mötesplats för olympierna och de främsta kuskarna, säger SOK:s ordförande Stefan Lindeberg.

Årets Olympiatravet startar den 28 mars på Solvalla och avgörs fyra veckor senare den 25 april med finalen på Åbytravet utanför Göteborg.

- Olympiatravet är ett av landets äldsta sponsorsamarbeten. Det känns därför roligt att vi nu kan fortsätta traditionen och bidra till kommande olympiska framgångar för våra svenska idrottare, säger Maria Guggenberger, CSR- och sponsoransvarig ATG.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper