Succéstart för SOK:s träningsklubb. Foto: SOK.

Publicerad 4 maj 2018

Premiärsuccé för SOK:s Träningsklubb

Tärningen är kastad. Nu finns ingen återvändo. Det är bara att hänga på i SOK:s Träningsklubb. Ett 50-tal deltagare var med vid premiären då Malin Ewerlöf skapade träning via tärning.
- Otroligt kul att så många kom till premiären, säger SOK:s marknadschef Anna Lundin.

Malin Ewerlöf, olympier i Atlanta 1996, höll i intervallpasset för SOK:s partners på Olympiastadion. Hon varvade löpteknik med slumpvisa intervaller där tärningen fick avgöra hur långa passen var.

- En perfekt dag för träning. Häftigt med ett så stort gäng och när vi tränar på det här viset får alla ut maximalt av sin egen förmåga, säger Ewerlöf.

Ett 50-tal träningssugna fanns med på Olympiastadion under fredagseftermiddagen. Toalt fanns nio av SOK:s partners representerade.

SOK:s Träningsklubb fortsätter nu varannan fredag och pågår alltid klockan 12-13, med samling vid SOK:s lokaler på Olympiastadion. Nästa gång, den 18 maj, kommer ishockeyspelaren Danijela Rundqvist att hålla i träningspasset. Den 1 juni tar brottaren Martin Lidberg över stafettpinnen och vårens sista tillfällen blir med boxaren Anna Laurell Nash den 15 juni.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper