Publicerad 1 september 2023

Östersund

Den 1-2 September kommer Olympiadagen att arrangeras i Östersund i Torvalla sporthall samt Råplan. Under dagarna är Fritidsbanken på plats och lånar ut gratis utrustning.

På fredagen har vi öppet för skolklasser årskurs 3-9 i Torvalla som har anmält sig och under lördagen har vi öppet för allmänheten kl 10-15. Skoldagen kommer vara uppdelad så att klasserna antingen är på plats på förmiddagen 09.00-11.00 eller på eftermiddagen 12:00-14:00. Läraren fyller i anmälan nedan vilket pass man önskar för sin klass. Anmälan öppnar den 25 maj och sista dag för anmälan är 15 juni. Anmälan är en intresseanmälan och man får veta i början på augusti om klassen man anmält kom med eller inte.

De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan framöver. Här kan du också se vilka Olympier som kommer vara på plats. Det är gratis att vara med på Olympiadagen!
Utöver de olympiska idrotterna nedan så kommer du även kunna prova på Innebandy, street fotboll samt gympa och styrekträning med friskis och svettis.
Sidan kommer att uppdateras löpande och flera idrotter kommer att adderas inom kort!

Tack till våra projektpartners Uniqlo och Bridgestone för att vi kan genomföra dessa dagar. Stort tack till SOK:s huvudpartners Uniqlo och Svenska spel.

KONTAKTA OSS
Jessica Lindell Vikarby, Sveriges Olympiska Kommitté, jessica.lindellvikarby@sok.se

Anmälan Olympiadagarna Östersund

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass till Olympiadagen i Östersund den 1 September. Varje klass måste anmälas separat. Vill du anmäla tre klasser måste du alltså skicka in tre olika anmälningar. Observera att detta är en intresseanmälan. Senast början av augusti får ni veta om eran klass kom med!

Anmälan Olympiadagar Östersund 1 September förmiddagspass 09.00-11.00

Anmälan Olympiadagar Östersund 1 September eftermiddagspass 12.00-14.00