Finnair

Teampartner, officiell flygpartner
Finnair är SOK:s officiella flygpartner för de Olympiska vinterspelen i PyeongChang, Sydkorea 2018. Samarbetet innebär att Finnair bistår den svenska truppen med flygresor till och från OS. Finnair kommer även att delta i olika evenemang tillsammans med SOK inför de olympiska spelen. Samarbetet går väl i linje med flygbolagets starka satsning på Asien.

Finnair erbjuder resor mellan Asien, Europa och nord - och centralamerika med fokus på snabba förbindelser via Helsingfors. Varje år flyger över tio miljoner passagerare med flygbolaget som ansluter 19 större städer i Asien och sju städer i nord - och centralamerika med över 60 destinationer i Europa.

Finnair är ledande inom miljöfrågor och är det första europeiska flygbolaget att trafikera nästa generations ekosmarta Airbus A350 XWB-flygplan. Det är den enda flygplansmodellen i historien som blivit antagen på klimatorganisationen Carbon Disclosure Projects lista, The Leadership Index. Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax och är medlem i alliansen oneworld som är en sammanslutning av femton av världens ledande flygbolag.

www.finnair.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster