Publicerad 23 oktober 2020

OlympiaAppen – ringar in allt om OS

Nu lanserar SOK den nya OlympiaAppen. Där hittar du allt av olympiskt intresse. Anta olympiska utmaningar, läs intervjuer, få träningstips och lär känna människorna bakom medaljerna. Från och med i dag går det också att beställa kläder ur den olympiska kollektionen.
– Du får allt om det olympiska på ett och samma ställe i OlympiaAppen, säger SOK:s marknadschef Tobias Hauff.

Med exakt nio månader kvar till invigningen av sommar-OS i Tokyo, den 23 juli 2021, så förlöser SOK den nya OlympiaAppen. I OlympiaAppen finns biografier om alla svenska idrottare som finns med i SOK:s stödprogram Topp och Talang. Där finns även allt från ett nyhetsflöde med olympiska nyheter och vinnande matrecept till frågesporter och videos med hela träningspass. Du kan även inspireras av SOK:s experter inom bland annat kostrådgivning, prestationspsykologi och träningslära. Kort och gott: vi ringar in allt med olympisk anknytning i OlympiaAppen.

Kika gärna i vår olympiska kalender för att hitta event som passar just dig; det kan vara allt från att delta i ett sömnseminarium till hur en elitidrottare får i sig bra bränsle får att orka med en satsning mot världstoppen.

Via SOK:s huvudpartner och klädleverantör UNIQLO går det från i dag även att beställa kläder ur den olympiska kollektionen. Ladda ner OlympiaAppen för att hitta till vår helt nya supportershop.

– Världen blir mer digital för varje dag som går och nu har vi äntligen en plattform att nå ut med allt som är olympiskt. Nu når vi ut varje dag och inte bara vartannat år, säger SOK:s marknadschef Tobias Hauff.

Du hittar OlympiaAppen där appar finns. Ladda gärna ner här:

App Storelänk till annan webbplats

Google Playlänk till annan webbplats

Partners