Publicerad 11 juli 2016

John Lundvik gör den officiella svenska OS-låten

Den 5:e augusti anländer OS-facklan till Rio de Janeiro, och det är nu klart att det är artisten och låtskrivaren John Lundvik som gör den officiella OS-låten till den svenska truppen.

-Det är en stor ära, och som före detta friidrottare känns det extra speciellt att få bidra med allt jag kan för att peppa truppen såväl som publiken, säger John Lundvik. Jag hoppas att min låt  "All about the games" kommer uppfylla den känsla av gemenskap och folkfest som de Olympiska Spelen representerar.

Låten heter "All about the games", och John kommer att uppträda med den i Kungsträdgården den 5:e augusti då SOK genomför Olympic Day och OS i Kungsan. 

-Vi har hittat ett fint samarbete med John och han har med sin text lyckats pricka in kärnan i vad OS står för. OS är i tider av osäkerhet och utsatthet en fredlig och vänlig mötesplats med tävlingar på lika villkor. Sen har låten ett härligt danstempo och vi hoppas såklart att både OS-truppen och publiken kommer att gå igång på den, säger Lotta Olsson tf Kommunikations- och Marknadschef på Sveriges Olympiska Kommitté.

"All about the games" premiärspelas på RixFM den 14:e juli.

Mer om John Lundvik på www.johnlundvik.se Länk till annan webbplats.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper