Foto:TT

Publicerad 7 januari 2016

Se svenska laget på plats i Rio – nya biljetter släpps idag

Den 7 januari startade återigen biljettförsäljningen till OS i Rio 2016. Passa på att köp dina biljetter i tid!

CoSport är tillsammans med Jet Set Sports SOK:s officiella återförsäljare av biljetter sedan 2010 samt Hospitality partner sedan 2008. Samarbetet syftar till att få fler svenskar att upptäcka möjligheterna att åka till OS och supporta svenska truppen på plats.

Försäljningen av individuella biljetter öppnar igen idag 7 januari kl. 15:00 (svensk tid) via www.cosport.selänk till annan webbplats Nytt för den här gången är att besökare kan placeras i en virtuell kö under perioder med hög belastning på hemsidan, och får en estimerad väntetid.

Idag, den 7 januari släpper CoSport också Biljett & Hospitality Pass Paket (THPP) som inkluderar åtråvärda biljetter i bästa kategorin samt tillgång till vårt Hospitality center, centralt beläget i Rio, där det serveras god mat & dryck efter en hektisk idrottsdag.

Hotell & Biljettpaket finns till försäljning redan nu i olika prisklasser och antal dagar med ett flexibelt program på https://www.cosport.com/olympics/tickethotelpackages.aspxlänk till annan webbplats

Familjemedlemmar till aktiva får rabatt på alla våra paket. Hör av er för mer information och vägledning. Biljetter och THPPs säljs enligt ’först till kvarn’ principen, så försäkra dig om biljetter direkt vid säljstarten.

Har ni frågor - kontakta Cosport
tel. 08 400 207 01
cosport@cosport.com
www.CoSport.selänk till annan webbplats

Partners