Tokyo 2020:s maskot Miraitowa

Inget slår att uppleva OS på plats!

Vill du förverkliga din dröm och uppleva ett olympiskt spel på plats? Den svenska marknadens biljetter till Tokyo 2020 säljs av SOK:s partner CoSport, som har en lång tradition som biljettåterförsäljare inom den olympiska världen.

De olympiska sommarspelen i Tokyo genomförs den 22 juli till 9 augusti 2020. Den svenska OS-truppen älskar såklart när det är många svenska fans på läktarna och för dig som reser dit kan vi lova en speciell upplevelse!

Så här gör du

Efterfrågan på biljetter till OS i Tokyo är hög och den officiella biljettförsäljningen är i full gång. Du köper dina biljetter via cosport.com. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterEn förutsättning för att köpa biljetter är att du först skapar ett konto. Genom att göra det kommer ni också få löpande information från CoSport om biljettläget. Förutom biljetter till enskilda tävlingar kommer det också finnas paketlösningar med exempelvis biljetter, boende och hospitality som förenklar din OS-vistelse.

Har du frågor och funderingar kring arrangemang och även företagsarrangemang finns kontaktuppgifter till det svenska försäljningskontoret här:

Jonatan Sandberg
Jet Set Sports/CoSport Sweden

Eriksbergsgatan 10, 4 tr
114 30 Stockholm, Sweden
Tel. +46 8 400 207 01
Fax. +46 8 207 563
jsandberg@jetsetsports.com

Partners