Publicerad 17 januari 2017

Se vinter-OS på plats

På onsdag den 18 januari öppnar den första fasen av biljettförsäljningen till OS i PyeongChang 2018.

Nu öppnas den första chansen att köpa åskådarbiljetter till nästa vinters största idrottsevenemang, vinter-OS i PyeongChang 2018. Sveriges OS-biljetter säljs av SOK:s partner CoSport, som har en lång tradition som biljettåterförsäljare inom den olympiska världen.

Biljettförsäljningen sker i två olika faser där den första, intressefasen, öppnar upp nu på onsdag den 18 januari 2017 och varar i en vecka.

Så här gör du:

Intressefasen är den första möjligheten att försäkra sig om biljetter till vinter-OS. På www.cosport.comlänk till annan webbplats gör du en intresseanmälan om de biljetter du önskar att köpa. Du har en vecka på dig, fram till den 25 januari 2017, att lägga din förfrågning. Det har ingen betydelse när du gör din förfrågan under den här perioden. Använd tiden till att ta del av programmet, var de olika arenorna ligger, din budget och andra faktorer som påverkar din OS-resa, innan du skickar en förfrågan. All information hittar du på Cosports hemsida.

Alla som har skickat in en intresseanmälan får en bekräftelse på vilka biljetter de får möjlighet att köpa under måndagen den 30 januari. Alla biljetter som inte betalas innan den 1 februari säljs sedan i fas två, live sales på www.cosport.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster från den 9 februari.

Hållpunkter:

  • 18 januari 2017, intressanmälan för OS-biljetter öppnar
  • 25 januari 2017 kl.17 svensk tid, är deadline för att skicka in intresseanmälan
  • 30 januari 2017 - bekräftelser på biljettförfrågningar skickas ut till aktuella kontohavare
  • 1 februari 2017 kl.17, är deadline för att betala bekräftade biljetter
  • 9 februari 2017 kl.14, live sales på kvarvarande biljetter öppnar

Gör din förfrågan på www.cosport.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Som kontohavare får du också löpande information om kommande biljettsläpp och annan information inför OS-resan!

Partners