Publicerad 8 december 2016

Spela V75 med SOK

Till veckans V75 omgång med jackpott på Färjestadstravet har vi två mycket spännande gästspelare i Sveriges Olympiska Kommittés tillsammans lag! Stefan Persson, travtränare och kusk från Halmstad, och hans duktiga lärling Kevin Oscarsson kommer att komponera veckans system.

Stefan Persson och Kevin Oscarsson. Foto: ATG

Stefan Persson och Kevin Oscarsson. Foto: ATG

Stefan, tränare till årets Oaks vinnare Darling Mearas, och Kevin, flerfaldig vinnare i sulkyn på V75, har båda haft en fantastisk säsong och från den Olympiska idrottens sida är det extra roligt när Sveriges bästa kuskar och tränare ställer upp för vår satsande Olympier! Tveka inte, klicka på länken Länk till annan webbplats. och köp andelar i Stefan och Kevins system till helgens jackpottomgång och bidra till framtida Olympiers satsning!

Genom att gå med i Sveriges Olympiska Kommittés "Tillsammanslag" (OS-Laget) till stundande V75-omgångarna på lördagar, så bidrar du till att fler idrottare kan få satsa fullt ut för att nå världstoppen. 10% av omsättningen går till SOK´s Topp- och Talangstöd som är fundamentet till SOK:s Topp- & Talangprogram Länk till annan webbplats.. Programmet har möjliggjort att över 1 000 aktiva, sedan starten 1998, har fått skräddarsydda stöd för en Olympisk satsning.

Partners