Publicerad 27 juni 2016

SOK delar OS-drömmen!

I augusti kommer hela världens ögon att riktas mot Rio de Janeiro och de 31:a Olympiska Sommarspelen. Med 39 dagar kvar till OS vill Sveriges Olympiska Kommitté bjuda in svenska folket till att få en inblick i vad som sker på vägen dit.

Under #delaOSdrömmen kommer SOK att visa de sista förberedelserna inför sommarens tävlingar, men även vad som händer bakom kulisserna inför och under OS. Här på sok.se kan du under temat Dela Drömmen följa de OS-aktiva och andra spännande personer bakom kulisserna, samt ta del av SOK:s partners olika erbjudanden och aktiviteter inför och under OS. När OS drar igång i augusti kommer vi också lansera en heja-tävling där du själv kan visa ditt stöd för den svenska truppen, men redan nu uppmanar vi alla olympiska supportrar att ta del av inspirerande och roligt material här på sidan och i sociala medier!

 

Ta del av materialet på SOK:s hemsida, eller sök på #delaosdrömmen, #sweteam och #sweolympic i sociala medier! Du finner oss under @SWEolympic (Instagram och Twitter), samt Swedish Olympic Team (Facebook).


Partners