Publicerad 2 juni 2015

Ny chans till OS-biljetter

Den 3 juni klockan 15 öppnar SOK:s biljettpartner CoSport ytterligare en förfrågningsfas av resterande OS-biljetter till Rio 2016.

Det här är den andra omgången av biljettsläpp mot OS i Rio och istället för att släppa biljetter med principen ”Först till kvarn” kommer nu alltså ytterligare en förfrågningsfas på de biljetter som finns kvar.

Du har nu fram till den 10 juni 2015 kl. 15 på dig att lägga din förfrågning. Det har ingen betydelse när du gör din förfrågan under den här perioden. I de fall en kategori av biljetter blir högre efterfrågade än tillgången så kommer biljetterna lottas ut. Använd tiden till att ta del av programmet, var de olika arenorna ligger, din budget och andra faktorer som påverkar din OS-resa, innan du skickar en förfrågan. Efter 10 maj 2015 klockan 15.00 (svensk tid), kan du inte ändra något i din förfrågan.

Hållpunkter:

  • 10 juni 2015, kl. 15.00 är deadline för att förfrågningar ska accepteras
  • 15 juni 2015 - bekräftelser på biljettförfrågningar skickas ut till aktuella kontohavare
  • 19 juni 2015, kl.15.00 är deadline för att betala bekräftade biljetter

Gör din förfrågan på www.cosport.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Som kontohavare får du också löpande information om kommande biljettsläpp och annan information inför OS-resan!

Läs mer
www.cosport.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Partners