Publicerad 23 april 2015

CoSport svensk biljettpartner i Rio

COSPORT blir svensk återförsäljare för OS i Rio 2016. Biljettförsäljning startar kl. 11.00 torsdagen den 23 april.

Sveriges Olympiska Kommitté meddelar att Organisationskommittén för Rio 2016 har utnämnt CoSport som enda auktoriserade återförsäljaren i Sverige. Om mindre än 500 dagar kommer de Olympiska Spelen att öppnas i en av Brasiliens mest unika destinationer och erbjuda hela 17 dagar med spännande tävlingar i sommaridrotter.

För att välkomna svenska supportar på bästa sätt till Rio de Janeiro finns individuella biljetter tillgängliga på www.cosport.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från och med torsdag den 23 april kl. 11.00 (svensk tid), den första beställningsperioden är öppen fram till den 4 maj kl. 15.00 (svensk tid). Specialdesignade paket med hotell och biljetter kommer också snart att finnas tillgängliga.

- För aktiva och supportrar finns det få upplevelser som är mer spännande och unika än att se världens bästa idrottare kämpa med siktet inställt på OS-medalj. Tillsammans med CoSport, är vi glada över att kunna erbjuda supportrar och OS-älskare från hela landet möjligheten av att ta del av ett OS på plats, säger Lotta Olsson, ansvarig för gästprogram och sponsorrelationer på SOK.

Förutom individuella biljetter som först kommer att vara tillgängliga genom en förfrågningsfas, kommer det att finnas ett brett utbud av hotell- och biljettpaket som inkluderar 3- eller 4-stjärnigt hotellboende och frukost. Den mycket OS-erfarna personalen på CoSport, hjälper till med alla praktiska detaljer från biljettköp till avresa.

-CoSport har bred kunskap om Brasilien och är väl förberedda att välkomna supportrar till den svenska OS-truppen med exklusiv tillgång till boende och hospitality, säger Robert F. Long, VD för CoSport.

-Genom våra biljett- och hotellpaket kan våra gäster fokusera fullt på att njuta av den oförglömliga upplevelsen som ett OS innebär. Det kommer att finnas gott om alternativ att välja bland när försäljningen öppnar, men de bästa paketen kommer med stor sannolikhet att försvinna snabbt.

Alla CoSport produkter till de Olympiska Spelen i Rio 2016 kommer att finnas tillgängliga exklusivt på Cosports Länk till annan webbplats. svenska hemsida. Svenskar som vill försäkra sig om individuella biljett- och hotellpaket eller något av de andra eftertraktade erbjudandena bör besöka www.cosport.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och skapa ett konto redan idag. Mer information om försäljningsprocessen, tidsplan, priser och gällande villkor finns även på sajten. Kontakta gärna CoSport direkt med eventuella frågor.

Om CoSport / Jet Set Sports

CoSport och dess systerbolag Jet Set Sports är den största leverantören av olympiska gästpaket och evenemangsbiljetter i världen (förutom IOC) och har varit närvarande under 17 olympiska spel. Jet Set Sports erbjuder skräddarsydda VIP Hospitality Program och Hospitality Management Services. CoSport erbjuder ett stort utbud av OS-biljetter och boende till privatpersoner genom olika paket. Företaget är officiell sponsor till åtta nationella olympiska kommittéer, inklusive Australien, Bulgarien, Kanada, Storbritannien, Norge, Ryssland, Sverige och USA.

För mer information
www.cosport.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

www.rio2016.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Partners