Publicerad 11 mars 2019

Malmö

Den 7-9 juni kommer Olympic Day att arrangeras på Ribban i Malmö. På fredagen har vi öppet för skolklasser som har anmält sig och under lördagen och söndagen har vi öppet för allmänheten kl 11-16. För skolklasserna börjar dagen kl 09.00 med invigning. Avslutning sker kl 14.00.

I olympisk inramning får barn och ungdomar prova på ett trettiotal olika idrotter. De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan. Här kan du också se vilka Olympier som kommer vara på plats. Förutom de olympiska idrotterna kommer du att kunna prova på amerikansk fotboll, capoeira, cricket, innebandy, aikido, squash, parkour och frisbee. Det är gratis att vara med på Olympic Day!

Mer info fylls på efterhand.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympic Day Malmö

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass till Olympic Day i Malmö den 7 juni. Varje klass måste anmälas separat. Vill du anmäla tre klasser måste du alltså skicka in tre olika anmälningar. Anmälan öppnar 07.30 den 29 april. Först till kvarn gäller och vi vet av erfarenhet att platserna tar slut på ett par minuter så det gäller att vara med när anmälan öppnar. Hinner du inte anmäla din klass kan du maila malmo.olympicday@gmail.com så hamnar din klass på en reservlista. Vid frågor kontakta Tom Krantz på tel 076-8183628.