Publicerad 20 januari 2019

Liseberg, Göteborg

Den 3-5 maj kommer Olympic Day att arrangeras på Liseberg i Göteborg. På fredagen har vi öppet för skolklasser som har anmält sig och under lördagen och söndagen har vi öppet för allmänheten kl 12.00-17.00.

I olympisk inramning får barn och ungdomar prova på ett tjugotal olika idrotter. De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan. Här kan du också se vilka Olympier som kommer vara på plats.

Förutom de olympiska idrotterna kommer det att finnas möjlighet att prova på amerikansk fotboll,boule, cricket, dart, budo/kampsport, innebandy och orientering.

För att alla ska ha möjlighet att delta under helgen kommer barn och ungdomar t o m 16 år samt deras vårdnadshavare erbjudas fri entré till nöjesparken och evenemangsområdet framför stora scenen. För att komma in gratis går du via Lisebergs huvudentré via kassa 1 eller 2 och uppger att du ska vara med på Olympic Day. Tiderna som gäller för att komma in gratis i entrén är 11.30-16.00.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté, nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympic Day Liseberg, Göteborg

Fredag 3 maj 2019 är Olympic Day tillbaka i Göteborg och Liseberg! Dagen riktar sig till elever som går i årskurs 4 under vårterminen 2019. Det kostar inget att delta i Olympic Day. Vi bjuder in skolor som finns i områden där hälsotalen är låga och andelen boende som är med i en förening är lägre jämfört med andra områden i Göteborg. Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass. Varje klass måste anmälas separat. Detta är en intresseanmälan. Ett urval av de klasser som har anmält sig kommer sedan att göras. De klasser som har valts ut kommer att kontaktas inom en vecka efter att anmälningstiden har gått ut.