Publicerad 22 september 2016

Många bollar i luften i Alsike

Det var full fart när Olympic Day kom till Alsike.

Luften vibrerade av spänning och förväntan när Olympic day skulle gå av stapeln och barnen i Alsike skola och Brännkärrsskolan skulle få chansen att prova nya saker hitta glädjen i idrotten denna dag. Och vilka utmaningar det blev! Och vilken glädje!

Vi olympier fick kämpa hårt för att hålla jämna steg. Jag försökte hänga med så gott jag kunde i danskoreografi, med blandat resultat. Även om det inte blev rätt i alla steg så var det roligt när det satt. Och kroppsvärmen steg i taket.
Det var full fart både ute och inne denna fina höstdag med alla möjliga idrotter. Golfklubbor svingades, tacklingar utdelades till höger och vänster (mest på tacklingskuddar) och smasharna ekade i idrottshallen både från bordtennis och badminton. Och Jonna blev utmanad mest av oss på att briljera med sina fantastiska gymnastikkonster.
Tack alla fantastiska idrottsledare som var med och bjöd på er kunskap och tack alla entusiastiska barn som gjorde den här Olympiska dagen till den glädjedag det blev.
Olympier på plats var Nathalie Larsson (skytte, skeet), Jalmar Sjöberg och Jenny Fransson (brottning), Jonna Adlerteg (gymnastik), Markus Oscarsson (kanot) och jag, Lassi Karonen (rodd).

Stort tack!