Publicerad 13 mars 2024

Uppsala

Den 30-31 augusti kommer Olympiadagen att arrangeras i Uppsala. Under dagarna är Fritidsbanken på plats och lånar ut gratis utrustning. Dagarna arrangeras tillsammans med Uppsala kommun samt RF SISU Uppland.

På fredagen har vi öppet för inbjudna skolklasser.
Skoldagen kommer vara uppdelad så att klasserna är på plats antingen på förmiddagen kl. 9-11 eller eftermiddag kl. 12-14.

På lördagen är det öppet för allmänheten mellan kl. 10-15 så ta med ditt kompisgäng, familj och testa på massor av spännande idrotter. Du kommer till exempel kunna testa Fritidsbankens sköna station med många aktiviteter samt,

Våra inspirerande Olympier är även på plats för att svara på dina frågor och är alltid redo för att utmana dig i någon idrott! Och om du har tur kanske du till och med får känna på en riktig OS-medalj!
Alla som deltar på Olympialoppet får en medalj.


Olympiadagarna är gratis för alla! Tack till våra projektpartners Uniqlo och Bridgestone för att vi kan genomföra dessa dagar.
Stort tack SOK:s huvudpartners Uniqlo och Svenska Spel.
Se deltagande föreningar och idrotter nedan, vi uppdaterar kontinuerligt och ändringar kan ske;

 


KONTAKTA OSS
Jessica Lindell Vikarby, Sveriges Olympiska Kommitté, jessica.lindellvikarby@sok.seIdrotter, föreningsuppgifter samt olympier uppdateras närmare eventets genomförande.