Publicerad 15 september 2023

Stockholm, Stadion

Den 15-16 september kommer Olympiadagen att arrangeras på Stockholm Stadion. Vår nya partner Fritidsbanken finns på plats och lånar ut utrustning gratis.

På fredagen har vi öppet för skolklasser som har anmält sig och under lördagen har vi öppet för allmänheten kl 11-16. Skoldagen kommer vara uppdelad så att klasserna antingen är på plats på förmiddagen 09.00-11.00 eller på eftermiddagen 12:00-14:00. Läraren fyller i på anmälan nedan vilket pass man önskar för sin klass. Anmälan öppnar den 7 juni och sista dag för anmälan är 16 augusti. Anmälan är en intresseanmälan och man får veta senast den 25 aug om klassen man anmält kom med eller inte.

De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan framöver. Förutom de idrotterna kommer du också att kunna prova på schack, netball, cricket, orientering och massa olika saker på Fritidsbankens station. Längre ner på sidan kan du också se vilka Olympier som kommer vara på plats. Det är gratis att vara med på Olympiadagen!

Tack till våra projektpartners Uniqlo och Bridgestone för att vi kan genomföra dessa dagar. Stort tack till SOK:s huvudpartners Uniqlo och Svenska spel.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté, nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympiadagarna Stockholm

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass till Olympiadagen på Stadion den 15 september. Varje klass måste anmälas separat. Vill du anmäla tre klasser måste du alltså skicka in tre olika anmälningar. Observera att detta är en intresseanmälan. Senast 25 aug får du veta om din klass kom med eller inte.

Anmälan Olympiadagar Stockholm 15 sept förmiddagspass 09.00-11.00

Anmälan Olympiadagar Stockholm 15 sept eftermiddagspass 12.00-14.00