Publicerad 4 mars 2021

Malmö 26 augusti

Den 25-26 augusti kommer Olympiadagen att arrangeras på Bulltofta rekreationsområde i Malmö. Denna gång blir det Olympiadagar enbart för skolklasser och ej för allmänhet. Detta på grund av det osäkra läget med pandemin. Vi följer utvecklingen noga och reserverar oss för att evenemanget kan komma att ställas in med kort varsel om pandemisituationen kräver det.

I olympisk inramning får barn i åk 3-6 prova på ett tjugotal olika idrotter. De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan. Förutom de Olympiska idrotterna nedan kommer barnen också kunna prova på frisbee, cricket, cheerleading, innebandy, flygsport och squash. Vilka Olympier som kommer finnas på plats ser du nedan.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympic Day Malmö

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass till Olympiadagen i Malmö den 26 augusti kl 9.00-14.00. Varje klass måste anmälas separat. Vill du anmäla tre klasser måste du alltså skicka in tre olika anmälningar. Observera att detta är en intresseanmälan. Inom tre veckor efter att anmälningstiden har gått ut får du besked om ni kom med eller inte. Vi kommer kunna ta emot ca 25-30 klasser per dag så ser du att det är många anmälningar på just den här dagen råder vi dig att titta på om det är färre anmälningar någon av de andra dagarna och anmäla din klass en annan dag istället. Vid frågor kontakta Mikael Wigsten, Malmö stad. mikael.wigsten@malmo.se