Publicerad 4 juni 2020

Kungsträdgården, Stockholm

OBS: Tyvärr har vi fått ställa in Olympiadagarna den 25-27 sept på grund av restriktionerna runt Covid-19. Mer info kommer att skickas ut till alla klasser som har anmält sig.

Fredagen den 25 september kl 9-14 arrangeras Olympiadagen i Kungsträdgården i Stockholm. Till Olympiadagen kommer skolklasser att bjudas in för att få prova på massa idrotter tillsammans med lokala idrottsföreningar. På plats kommer det också att finnas några olympier som är där för att inspirera och idrotta med barnen.

Dagarna är ett samarrangemang mellan Idrottsförvaltningen och Kulturförvaltningen, Stockholms stad och Sveriges Olympiska Kommitté. Svenska Postkodlotteriet gör det möjligt för oss att genomföra evenemanget.

Det är gratis att vara med på Olympiadagen!

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympiadagen Kungsträdgården

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass till Olympiadagen i Kungsträdgården den 25 september. Varje klass måste anmälas separat. Vill du anmäla tre klasser måste du alltså skicka in tre olika anmälningar. Observera att detta är en intresseanmälan. Inom två veckor efter att anmälningstiden har gått ut får du besked om ni kom med eller inte. Vid frågor kontakta Anette Craas, Fritidsförvaltningen Stockholms Stad, anette.craas@stockholm.se