Inget slår att uppleva OS på plats!

Vill du förverkliga din dröm och uppleva ett olympiskt spel på plats? Den svenska marknadens biljetter till vinter-OS i PyeongChang 2018 säljs av SOK:s partner CoSport, som har en lång tradition som biljettåterförsäljare inom den olympiska världen.

Biljettförsäljningen till PyeongChang 2018 sker i två olika faser, en intressefas och en live sales-fas.

Hållpunkter:

  • 18 januari 2017, intressanmälan för OS-biljetter öppnar
  • 25 januari 2017 kl.17 svensk tid, är deadline för att skicka in intresseanmälan
  • 30 januari 2017 - bekräftelser på biljettförfrågningar skickas ut till aktuella kontohavare
  • 1 februari 2017 kl.17, är deadline för att betala bekräftade biljetter
  • 9 februari 2017 kl.14, live sales på kvarvarande biljetter öppnar

Intressefasen (18-25 januari 2017)

Intressefasen är den första möjligheten att försäkra sig om biljetter till vinter-OS. På www.cosport.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gör du en intresseanmälan om de biljetter du önskar att köpa. Du har en vecka på dig, fram till den 25 januari 2017, att lägga din förfrågning. Det har ingen betydelse när du gör din förfrågan under den här perioden. Använd tiden till att ta del av programmet, var de olika arenorna ligger, din budget och andra faktorer som påverkar din OS-resa, innan du skickar en förfrågan. All information hittar du på Cosports hemsida.

Alla som har skickat in en intresseanmälan får en bekräftelse på vilka biljetter de får möjlighet att köpa under måndagen den 30 januari. De bekräftade biljetterna ska betalas före den 1 februari, annars går de tillbaka till Live-sales fasen.

Live sales-fasen (fr.o.m 9 februari 2017)

Alla bekräftade biljetter som inte har betalats läggs ut på hemsidan från den 9 februari. Nu är det först till kvarn som gäller.

Gå in här för att registrera dig/anmäla intresse och få fullständig information om OS-biljetter:

Partners